dimarts, 30 de març del 2010

TANQUEM LA PARADETA


Per fi ha arribat la tant escoltada apagada analògica que ens ha de portar una millora sustancial en la qualitat, tant de visionat com d'oferta televisiva. La realitat és una altra. Encara hi ha zones, que ja fa mesos que denuncien que tenen una recepció dolenta de la TDT o que simplement, no els hi arriba (a la ciutat d'Olot hi han zones que no veuen cap canal de la corporació catalana).
Aquest fets juntament amb la suposada "qualitat" que veiem la TDT els que no tenim cap problema de recepció, fa que sorgeixen dubtes d'un sistema que neix desfassat. Quant a EEUU i a mitja Europa ja emeten en Alta Definició (HD) i fins i tot en 3D de manera normalitzada (sense proves, vaja), aquí ens volen vendre la moto amb la TDT i el seu pixelat, que fa que els que ja gaudim d'una televisió preparada per l' Alta Definició, veiem la tele a mig gas i amb una qualitat inferior a l'antiga analògica.
Caldrà doncs que els responsables de tot aquest sarau, utilitzin aquest canvi com a trancisió cap a l'Alta Definició en tots els canals, i no només en els de pagament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada