dimarts, 13 d’abril del 2010

ARRIBA ADOBE CS5


Resum de novetats de la Adobe CS5 Production Premium:

- Adobe Photoshop CS5: Extrusions 3D amb Adobe Repoussé, major rendiment en 64 bits, noves eines HDR, efectes de pintura, millores en les seleccions, Adobe CS Review, suport millorat per a fitxers de color 32 bits, millores en el flux de treball, millores en la manipulació i edició d'objectes 3D, utilitat Content-Aware Fill per eliminar elements d'una imatge.

- Adobe After Effects CS5: Suport 64 bits per a Mac, RotoBrush (màscares per rotoscòpia), millor integració amb els còdecs AVC-Intra i RED, millores d'interfície, Color Finesse LE 3, Digieffects Freeform, Mocha per After Effects 2.0, suport per Color LUT, ajustaments automàtics de millora per keyers.

- Adobe Premiere Pro CS5: Nou sistema d'acceleració de hardware Mercury Playback Engeni, major suport natiu de formats de fitxers, importació de projectes d'Avid i Final Cut Pro, suport natiu per a càmeres DSLR, un renovat Adobe Media Encoder, Adobe CS Review, ultra Keyer, edició amb meta-dates, nombroses millores d'interfície.

- Adobe Encore CS5: Opció de cerca de continguts en projectes, menús multipàgina, sortida AVCHD per Blu-Ray, suport de vídeo de fins a 4K, transcodificació en segon pla, suport 24p, format Web DVD, integració amb còdecs externs, millores d'interfície .

També cal destacar que el nou Flash CS5 incorpora l'exportació en format HTML5. Una gran decisió si tenim en compte que és un dels seus majors competidors.

(font:Dimension 2.5)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada